Panduan Menghasilkan Wang Dari Internet

Bosan dan letih menghabiskan masa anda menghasilkan duit secara online melalui "program bijak" yang menjanjikan anda kaya dalam masa yang singkat? Oleh itu teruskan membaca, kerana kami akan tunjukkan anda .....


"Bagaimana memperolehi wang dari internet dalam masa 10 hari menggunakan teknik simple, ringkas dan mudah"


Terus terang kami katakan pada anda, kami ini bukanlah jutawan atau orang kaya. Kami hanya seorang pendidik yang bertugas di salah sebuah sekolah harian di Selatan Malaysia. Kami juga sama sahaja dengan anda semua. Kami merupakan kakitangan kerajaan yang bekerja dari pagi sampai hinggalah petang demi mencari rezeki yang halal. Cuma dengan sedikit masa yang kami ada pada waktu malam, kami berjaya menghasilkan pendapatan sampingan dari Internet. Daripada bermula dengan kosong akhirnya pada hari ini kami telah beroleh 4 cara memperolehi wang dari internet. Untuk pengetahuan anda, apa yang kami lakukan ini tiada kaitannya dengan skim pelaburan internet, MLM, surat berantai, skim piramid, skim derma bantu sesama insan ataupun skim penipuan.

Semua yang kami usahakan adalah 100% berasaskan perniagaan internet yang betul . Tujuan website ini diadakan adalah untuk menunjukkan salah satu cara bagaimana memperolehi pendapatan sampingan dari internet dengan cara yang betul. Secara jujurnya kami telah bosan melihat banyak skim cepat kaya yang memperdayakan orang lain. Ramai rakan-rakan kami telah menjadi mangsa penipuan skim-skim ini. Kami ingin bertanya kepada anda - Berapakah wang yang anda dapat sekarang secara online melalui kaedah yang anda pelajari dari ebook dan kursus-kursus hebat yang menjanjikan anda peluang merubah masa depan dengan cepat?. Berapa kalikah anda ditipu program penipu yang menyuruh anda melabur dalam skim cepat kaya? Berapa kalikah lagi anda ditipu oleh program yang kononnya menjanjikan keuntungan yang besar kepada anda tetapi menyuruh anda pergi menjual produk penipu tersebut supaya boleh menipu orang lain?. Berapa kalikah anda dikecewakan oleh Pakar - pakar internet yang mengelarkan diri mereka "expert" atau "Gurus" apabila membeli product yang kononnya hebat dan berharga tinggi? Dan sebagai balasannya apa yang anda dapat? Anda tidak memperolehi apa-apa betul?. Anda telah menghabiskan $USD 47, $USD97, RM70, RM90 malah ada yang sampai RM500 pada produk-produk yang hebat ini dengan harapan anda akan memperolehi pendapatan secara online dari internet. Malah tiap kali gagal anda akan berasa kecewa. Yang sedihnya anda masih tidak menghasilkan wang secara mudah secara online walaupun sedikit. Biar kami beritahu anda. - "secara jujurnya itu bukan salah anda". Itu juga bukan salah Pakar - pakar internet marketing. Tahukah anda setiap produk yang tinggi harganya mempunyai sesuatu merit atau tahap. Kebiasaanya ia memang ada. Masalahnya, pakar-pakar tersebut menyembunyikan fakta yang amat penting, iaitu product tersebut memang tidak sesuai dengan anda. Mereka-mereka ini menghasilkan $USD5000 setiap kali mempromosikan suatu produk dengan hanya menghantar email kepada list potential customer. Tidak kira tahap atau pun merit potential customer tersebut.. beginner ke.. intermediate atau pun expert. Kebanyakan produk-produk yang di promosi memang tak sesuai dengan orang baru seperti anda. Mereka peduli apa dengan status anda!!


Ketamakan setengah mereka ketara apabila terdapat pakar-pakar internet marketing tersebut menulis panduan berdasarkan pengalam mereka 5 tahun yang lepas. kamingnya masa telah berubah.. begitu juga dengan dunia internet.. panduan yang berkesan untuk mereka 5 tahun lepas tidak berguna lagi pada waktu sekarang. Ini memang tidak adil. Mereka menginnyaya dan menyusahkan orang lain. Pakar-pakar internet marketing ini tahu kekuatan, kelebihan dan sasaran panduan ebook mereka. Walaupun ia berguna kepada orang lain tetapi ia tidak sesuai untuk seseorang beginner untuk menghasilkan wang. Apa lagi wang itu adalah wang yang pertama secara online. Walaubagaimana pun mereka tetap menyaran produk tersebut bagus untuk anda. Bulan lepas sahaja, seorang kawan kami menelefon kami dan meluahkan perasaan tidak puas hati. Dia telah membeli satu ebook berharga $USD97 dan mengeluh kerana dia tidak dapat menghasilkan satu sen pun dari teknik yang diceritakan dalam ebook tersebut. Kami cuba menerangkan kepadanya yang ebook ini bukan untuk beginner, walaupun penulis ebook itu mengatakan dengan bersungguh-sungguh bahawa produk tu memang sangat sesuai dengan orang baru. Kemudian dia berkata lagi kepada kami. "Kau buat duit cara onlinekan? Kenapa tak.. kau aje yang ajar aku macam mana cara nak dapat duit yang pertama dari internet?" Kami tiada jawapan.

Walaupun kami telah berjaya menghasilkan wang dari internet selama 2 tahun kami masih tiada nasihat yang berguna boleh kami berikan kepadanya. Kami takut apa yang kami ajarkan kepadanya tidak akan dia fahami. Dia bukan computer expert. tak tahu pun programming, nak mengadap computer 2 jam pun tak sanggup. kalau nak suruh dia pergi seminar internet pun tak berbaloi. Apa yang diajar adalah asas. Takut tak menjadi. Oleh itu apa yang kami katakan kepadanya ialah " Nanti dulu.. sampai masanya kami akan bagitau". Kemudian besoknya.. kami terfikir bagaimana nak tolong rakan kami ini. agar dia tidak kecewa untuk menghasilkan wang yang pertama secara online. Perlukah kami mengajar dia cara membuat website? Blog?..Adsense?.. tag & ping? promote di social bookmarking?, membina sendiri senarai potential customer? atau pun bermain dengan Adword?. Kami tidak rasa ia sesuai dengan orang baru. Apa yang kami perlukan adalah suatu kaedah yang mestilah sangat mudah .. berkesan.. dan tidak perlu banyak sangat dapat wang pun ok la.


Kami terfikir bahawa terdapat suatu kaedah yang paling mudah, ringkas dan simple. Kami perlukan sampel ujian. Oleh itu kami memilih seorang student kami tingkatan 5 yang suka main games,chatting.. buang masa di myspace dan friendster usha aweks. Kami berikan dia sedikit panduan cara yang mudah macam mana nak menghasilkan wang secara online. Alhamdulillah tak sampai 3 hari dengan hanya beberapa jam online di internet, dia telah mulai menghasilkan duit dari paypal akaunnya dan bank tempatan. Pendapatannya semakin meningkat setiap hari. Jauh Lebih dari cukup untuk bayar top up hanphone dan berbelanja rakan-rakan. Terus terang kami katakan.. kaedah ini adalah hanya boleh menghasilkan pendapatan tambahan secara online dari internet tapi bukan untuk jadi jutawan. Apa yang bagusnya ialah apabila melihat anak murid sendiri sudah berubah tidak lagi membuang masa di internet dengan chatting dan main games sebaliknya berusaha membina kerjaya sendiri tanpa bergantung kepada orang lain. Itu adalah satu kepuasan bagi seorang guru. Kaedah yang kami ajarkan terlalu simple. Ia telah dilakukan oleh ramai usahawan internet. Sebab itu kami tidak menyarankan ebook ini kepada usahawan internet. Ada dikalangan usahawan internet yang mengelarkannya kaedah senang kerana ia terlalu simple tetapi memang mendatangkan hasil. Oleh itu Kami namakan kaedah ini dengan nama "tekniksimple" tekniksimple merupakan kaedah yang kami kaji melalui pengalaman dan pemerhatian kami selama setahun.

Walaupun secara asasnya kaedah ini diketahui oleh ramai usahawan internet, sebilangannya besar dari mereka telah gagal kerana tidak berjaya menggunakan teknik ini dengan betul. kami telah membuat satu sistem yang rapi bagaimana kaedah ini boleh menghasilkan pendapatan yang sistematik. Tidak seperti usahawan internet lain, kami tidak akan menjual panduan ini kepada anda dengan harga yang mahal. Kerana kami tahu anda hanya inginkan pendapatan tambahan (extra income) yang pertama dari internet bukan untuk jadi jutawan. Kami tidak ingin menginyaya dan menzalimi orang. Oleh itu kami hanya akan menjualnya hanya dengan harga yang sungguh murah. Untuk keterangan lanjut

Sila layari atau klik di sini http://myazizie.blogspot.com

Typing
Typing

0 comments:

 
Cebong`s Notez
---- Download for FREE. Green World Blogger Template---- © Template Design by Herro