One Drop Perfumes

Why Our Perfumes Rock?

Distinctive Scents and More Powerful Than Over-the-Counter Perfumes

Pure Fragrance Without Alcoholic Compound, Water Nor Other Commercial Fillers

Inspired By Top Designers' Perfumes

Lasting Throughout The Day With Only One Application

2.75ml x 8 Perfumes Variety In Every Pack

Roll-On Bottles For Convenient Usage

Handy Packaging And Portable

The Best Value for Money For Smelling Great Without Excessive Spending

Over 100,000 Satisfied Users in South East Asia and Growing Strongly Worldwide

Secrets No More

It has been a long time since......

The word perfume is derived from a Latin word "Per Fumum" meaning "through smoke." The art of perfumery was known to the ancient Chinese, Hindus, Egyptians, Arabs, Greeks, and Romans.

The burning of incense in religious rites of ancient China , Palestine , and Egypt led gradually to the personal use of perfume known as attars, widespread in ancient Greece and Rome . During the Middle Ages, crusaders brought the knowledge of perfumery to Europe from the East. After 1500, Paris was the major center of perfume-making followed by Egypt and other middle eastern countries.

We have teamed up with a renowned French perfumer and are excited about being able to offer popular and premium fine quality fragrance at affordable prices.

Now smelling great does not have to cost you more!!

What's the fuss between fragrance oil and ordinary perfumes?

When you purchase alcohol-free fragrance oil, what you are getting is pure perfume oil that is far more sophisticated then over-the-counter perfumes. The pure perfume oil emits a fine scent that is delicate yet strong but never offensive or overpowering.

Known for its well-balanced characteristics and long-lasting smell, perfume oil is pure and unadulterated by industrial fillers such as alcohol, white oil and water. These fillers, commonly found in the over-the-counter perfumes are used to make up the volume for larger packaging.

Why do they add alcohol in your perfumes?

Alcohol has a low evaporating point so it dries quicker than water. Hence mixing perfume oil with alcohol causes the oil to evaporate faster than they would by themselves. This gives the impression that the perfume is considerably stronger than it actually is. That is why, when you first put on a commercial fragrance, the aroma may sometimes seem overwhelming to those around you. This also explains why the scent fades dramatically within one or two hours as the perfume oil evaporates along with the alcohol.

The second reason for all those fillers is just clever marketing -- a bigger and fancier bottle containing fragrance plus fillers seems like a much better value than a smaller simple packaging of pure perfume oil.

What's the problem with alcohol anyway?

Alcohol tends to kill off or mask some of the subtle notes in many fragrances.

Ethyl alcohol is the most popular alcohol found in ordinary perfumes. It is extremely caustic. Many people who think they are allergic to the perfumes are actually allergic to the alcohol added in the perfume.

Alcohol is a drying agent - it makes things evaporate including the fragrance and your natural body oils.

Alcohol also is a forbidden substance to be associated with the Muslim users.

How long do One Drop Perfumes last?

A well-established fact is that oil based perfumes do not evaporate quickly and will settle on the skin for much longer, causing the scent to linger for a longer period of time.

The oil-based One Drop Perfumes last up to 12 to 24 hours - depending on your body chemistry. If you apply the fragrance on your clothing, the scent will last throughout the day as it permeates into the fabric of your clothing.

Hence it is no gimmick when claim you will smell great throughout the day with only one drop of our fragrance oil.

Remarkable Facts Revealed

Perfume Fact #1

50% - 90% of the cost of commercial perfume is marketing, not materials. Perfume is one of the most dramatic examples of the price not reflecting the cost of materials. Most people think that designer perfumes have all kinds of expensive and precious ingredients, and that is what makes it so expensive .

While this was true at one point, the real reason why most modern perfumes have such a high price tag is because of advertising, including:

Glossy magazine ads in Cosmo, GQ, and other popular magazines

Primetime TV commercials featuring hired celebrities

Custom-designed boxes, fancy bottles, and glitzy packaging to make the perfume "look expensive" and attract the eye of shoppers.

And don't forget the reseller's mark-up, which is usually twice the wholesale rate.

This answers the question, why One Drop Perfumes can be sold at a fraction of the designer perfume price.

Perfume Fact #2

Thanks to amazing advances in recent technologies , it is now possible to chemically analyze and recreate most fragrances, including designer perfumes. This is completely legal. It is impossible to copyright or patent a smell. (After all, can you imagine a monopoly on things that smell like rose? That would be ridiculous!)

The courts of law have held that - fragrance is something that belongs to the nature and not to any individual. As a result of this, a fragrance cannot be patented or copyrighted. On the other hand a brand name can be copyrighted and registered and others may not profit from its use. For this reason we want to be very clear that we do not represent any particular perfume house or their products. Our fragrance oils were only inspired by these remarkable designers.

Perfume Fact #3

Designer-inspired fragrance oil used to be available only to a niche and selected few. Today, its popularity is growing steadily. Discerning customers are now more aware and able to appreciate this sophistication of fine fragrance. Moreover, having learned that ingredients in fragrance oil and most generic perfumes are quite the same hence there is no reason for one to spend on astronomically-priced generic perfumes.


Bersama Membina Pendapatan Online

Selamat datang ke Program Duit Mudah..

Adakah anda masih gagal membina pendapatan secara online? Ingin memulakan perniagaan online dengan cara mudah?
Program Duit Mudah memberi peluang untuk anda menjalankan perniagaan permulaan dengan kos yang rendah dan Keuntungan 100% milik anda.

Sistem Program Duit Mudah ini adalah yang paling MURAH, hanya RM10.00 sahaja anda boleh menjalankan perniagaan di internet. Anda tak perlu memikirkan tentang web, hosting, nama domain, produk dan sebagainya. Ini semua telah disediakan dalam program ini dan ditanggung pihak admin. Produk yang disediakan adalah amat berguna untuk anda dan pengguna lain yang ingin memulakan perniagaan di internet. Anda hanya perlu membuat PROMOSI iaitu mencari pelanggan untuk perniagaan anda. Anda mesti lakukan promosi kerana setiap perniagaan yang berjaya perlukan pelanggan. Di sinilah USAHA anda yang menentukan kajayaan anda. Tambahan lagi, Program Duit Mudah menyediakan ribuan prospek untuk anda. Mudah bukan?

Keistimewaannya, Komisyen 100% milik anda dan dibayar terus ke akaun bank anda. Setiap pelanggan yang anda cari akan membuat bayaran terus kepada anda.
Klik pada Sistem untuk lihat bagaimana program ini berjalan.

Ini adalah satu asas perniagaan online anda. Sedikit usaha anda boleh memberi pendapatan kepada anda. Ini bukan satu program yang memberi pendapatan lumayan tetapi tidak mustahil dengan modal RM10 ini boleh menjana hingga RM1,000 atau RM5,000.
(Jika anda mampu menarik 100 orang, maka pendapatan anda adalah RM1,000)

"9/10 punca rezeki itu adalah datang dari perniagaan. Jadi jangan lepaskan peluang ini sebagai tapak untuk anda memulakan perniagaan dan seterusnya membantu anda membina perniagaan yang lebih besar"

1. Modal RM10 sahaja. Anda bayar kepada penaja yang memperkenalkan Program Duit Mudah kepada anda. 2. Anda perlu Daftar dan kemudian Login untuk mendapatkan maklumat akaun bank penaja anda. Selepas membuat bayaran, sila buat pengesahan bayaran dalam halaman ahli (Login) 3. Selepas pengesahan bayaran akaun, anda akan diaktifkan. Di halaman Ahli (Login), dapatkan URL anda untuk membuat promosi. Anda juga boleh download produk dan kemaskini maklumat anda. Pastikan maklumat bank anda adalah betul supaya tiada masalah pembayaran oleh tajaan anda. 4. Setiap orang yang daftar melalui URL anda akan membuat bayaran RM10 terus ke akaun bank anda. Jadi 100% peratus komisyen milik anda tanpa melalui akaun admin. Tanpa ada peringkat tajaan (multilevel) dan usaha anda sendiri yang menentukan keuntungan anda.


Skrip Web Affiliate 5 Level

Skrip Web Matrix N X N

Skrip ShoutBox

100,000 Email List

Skrip Web Kedai Online
Ebook Teknik Simple Buat Duit Di Internet

Skrip Web Matrix 3 X 3

Software Membuat MP3

100 Website Templates

More Website Templates

Ebook Cover Templates

Panduan Buat Ebook Cover

Untuk keterangan lanjut sila klik di sini PROGRAM DUIT MUDAH

Untuk mendaftar sila layari atau klik di sini DAFTAR


Panduan Menghasilkan Wang Dari Internet

Bosan dan letih menghabiskan masa anda menghasilkan duit secara online melalui "program bijak" yang menjanjikan anda kaya dalam masa yang singkat? Oleh itu teruskan membaca, kerana kami akan tunjukkan anda .....

"Bagaimana memperolehi wang dari internet dalam masa 10 hari menggunakan teknik simple, ringkas dan mudah"

Terus terang kami katakan pada anda, kami ini bukanlah jutawan atau orang kaya. Kami hanya seorang pendidik yang bertugas di salah sebuah sekolah harian di Selatan Malaysia. Kami juga sama sahaja dengan anda semua. Kami merupakan kakitangan kerajaan yang bekerja dari pagi sampai hinggalah petang demi mencari rezeki yang halal. Cuma dengan sedikit masa yang kami ada pada waktu malam, kami berjaya menghasilkan pendapatan sampingan dari Internet. Daripada bermula dengan kosong akhirnya pada hari ini kami telah beroleh 4 cara memperolehi wang dari internet. Untuk pengetahuan anda, apa yang kami lakukan ini tiada kaitannya dengan skim pelaburan internet, MLM, surat berantai, skim piramid, skim derma bantu sesama insan ataupun skim penipuan.

Semua yang kami usahakan adalah 100% berasaskan perniagaan internet yang betul . Tujuan website ini diadakan adalah untuk menunjukkan salah satu cara bagaimana memperolehi pendapatan sampingan dari internet dengan cara yang betul. Secara jujurnya kami telah bosan melihat banyak skim cepat kaya yang memperdayakan orang lain. Ramai rakan-rakan kami telah menjadi mangsa penipuan skim-skim ini. Kami ingin bertanya kepada anda - Berapakah wang yang anda dapat sekarang secara online melalui kaedah yang anda pelajari dari ebook dan kursus-kursus hebat yang menjanjikan anda peluang merubah masa depan dengan cepat?. Berapa kalikah anda ditipu program penipu yang menyuruh anda melabur dalam skim cepat kaya? Berapa kalikah lagi anda ditipu oleh program yang kononnya menjanjikan keuntungan yang besar kepada anda tetapi menyuruh anda pergi menjual produk penipu tersebut supaya boleh menipu orang lain?. Berapa kalikah anda dikecewakan oleh Pakar - pakar internet yang mengelarkan diri mereka "expert" atau "Gurus" apabila membeli product yang kononnya hebat dan berharga tinggi? Dan sebagai balasannya apa yang anda dapat? Anda tidak memperolehi apa-apa betul?. Anda telah menghabiskan $USD 47, $USD97, RM70, RM90 malah ada yang sampai RM500 pada produk-produk yang hebat ini dengan harapan anda akan memperolehi pendapatan secara online dari internet. Malah tiap kali gagal anda akan berasa kecewa. Yang sedihnya anda masih tidak menghasilkan wang secara mudah secara online walaupun sedikit. Biar kami beritahu anda. - "secara jujurnya itu bukan salah anda". Itu juga bukan salah Pakar - pakar internet marketing. Tahukah anda setiap produk yang tinggi harganya mempunyai sesuatu merit atau tahap. Kebiasaanya ia memang ada. Masalahnya, pakar-pakar tersebut menyembunyikan fakta yang amat penting, iaitu product tersebut memang tidak sesuai dengan anda. Mereka-mereka ini menghasilkan $USD5000 setiap kali mempromosikan suatu produk dengan hanya menghantar email kepada list potential customer. Tidak kira tahap atau pun merit potential customer tersebut.. beginner ke.. intermediate atau pun expert. Kebanyakan produk-produk yang di promosi memang tak sesuai dengan orang baru seperti anda. Mereka peduli apa dengan status anda!!

Ketamakan setengah mereka ketara apabila terdapat pakar-pakar internet marketing tersebut menulis panduan berdasarkan pengalam mereka 5 tahun yang lepas. kamingnya masa telah berubah.. begitu juga dengan dunia internet.. panduan yang berkesan untuk mereka 5 tahun lepas tidak berguna lagi pada waktu sekarang. Ini memang tidak adil. Mereka menginnyaya dan menyusahkan orang lain. Pakar-pakar internet marketing ini tahu kekuatan, kelebihan dan sasaran panduan ebook mereka. Walaupun ia berguna kepada orang lain tetapi ia tidak sesuai untuk seseorang beginner untuk menghasilkan wang. Apa lagi wang itu adalah wang yang pertama secara online. Walaubagaimana pun mereka tetap menyaran produk tersebut bagus untuk anda. Bulan lepas sahaja, seorang kawan kami menelefon kami dan meluahkan perasaan tidak puas hati. Dia telah membeli satu ebook berharga $USD97 dan mengeluh kerana dia tidak dapat menghasilkan satu sen pun dari teknik yang diceritakan dalam ebook tersebut. Kami cuba menerangkan kepadanya yang ebook ini bukan untuk beginner, walaupun penulis ebook itu mengatakan dengan bersungguh-sungguh bahawa produk tu memang sangat sesuai dengan orang baru. Kemudian dia berkata lagi kepada kami. "Kau buat duit cara onlinekan? Kenapa tak.. kau aje yang ajar aku macam mana cara nak dapat duit yang pertama dari internet?" Kami tiada jawapan.

Walaupun kami telah berjaya menghasilkan wang dari internet selama 2 tahun kami masih tiada nasihat yang berguna boleh kami berikan kepadanya. Kami takut apa yang kami ajarkan kepadanya tidak akan dia fahami. Dia bukan computer expert. tak tahu pun programming, nak mengadap computer 2 jam pun tak sanggup. kalau nak suruh dia pergi seminar internet pun tak berbaloi. Apa yang diajar adalah asas. Takut tak menjadi. Oleh itu apa yang kami katakan kepadanya ialah " Nanti dulu.. sampai masanya kami akan bagitau". Kemudian besoknya.. kami terfikir bagaimana nak tolong rakan kami ini. agar dia tidak kecewa untuk menghasilkan wang yang pertama secara online. Perlukah kami mengajar dia cara membuat website? Blog?..Adsense?.. tag & ping? promote di social bookmarking?, membina sendiri senarai potential customer? atau pun bermain dengan Adword?. Kami tidak rasa ia sesuai dengan orang baru. Apa yang kami perlukan adalah suatu kaedah yang mestilah sangat mudah .. berkesan.. dan tidak perlu banyak sangat dapat wang pun ok la.

Kami terfikir bahawa terdapat suatu kaedah yang paling mudah, ringkas dan simple. Kami perlukan sampel ujian. Oleh itu kami memilih seorang student kami tingkatan 5 yang suka main games,chatting.. buang masa di myspace dan friendster usha aweks. Kami berikan dia sedikit panduan cara yang mudah macam mana nak menghasilkan wang secara online. Alhamdulillah tak sampai 3 hari dengan hanya beberapa jam online di internet, dia telah mulai menghasilkan duit dari paypal akaunnya dan bank tempatan. Pendapatannya semakin meningkat setiap hari. Jauh Lebih dari cukup untuk bayar top up hanphone dan berbelanja rakan-rakan. Terus terang kami katakan.. kaedah ini adalah hanya boleh menghasilkan pendapatan tambahan secara online dari internet tapi bukan untuk jadi jutawan. Apa yang bagusnya ialah apabila melihat anak murid sendiri sudah berubah tidak lagi membuang masa di internet dengan chatting dan main games sebaliknya berusaha membina kerjaya sendiri tanpa bergantung kepada orang lain. Itu adalah satu kepuasan bagi seorang guru. Kaedah yang kami ajarkan terlalu simple. Ia telah dilakukan oleh ramai usahawan internet. Sebab itu kami tidak menyarankan ebook ini kepada usahawan internet. Ada dikalangan usahawan internet yang mengelarkannya kaedah senang kerana ia terlalu simple tetapi memang mendatangkan hasil. Oleh itu Kami namakan kaedah ini dengan nama "tekniksimple" tekniksimple merupakan kaedah yang kami kaji melalui pengalaman dan pemerhatian kami selama setahun.

Walaupun secara asasnya kaedah ini diketahui oleh ramai usahawan internet, sebilangannya besar dari mereka telah gagal kerana tidak berjaya menggunakan teknik ini dengan betul. kami telah membuat satu sistem yang rapi bagaimana kaedah ini boleh menghasilkan pendapatan yang sistematik. Tidak seperti usahawan internet lain, kami tidak akan menjual panduan ini kepada anda dengan harga yang mahal. Kerana kami tahu anda hanya inginkan pendapatan tambahan (extra income) yang pertama dari internet bukan untuk jadi jutawan. Kami tidak ingin menginyaya dan menzalimi orang. Oleh itu kami hanya akan menjualnya hanya dengan harga yang sungguh murah. Untuk keterangan lanjut

Sila layari atau klik di sini



Rahsia kehebatan produk PLR (Private Label Right)

Untuk mengetahui Rahsia kehebatan produk PLR (Private Label Right) ini, anda boleh
download link di bawah

Semoga ebook ini dapat menambahkan pemahaman anda mengenai PLR



Mp3 Lagu Kita - Aizat

Sila klik download link di bawah

p/s Adalah diingatkan bahawa mp3 ini adalah bertujuan penilaian sebelum membeli cd ori. Anda dinasihatkan agar mendapatkan yang ori. Sila support industri muzik tanah air

Dance Club 2
Dance Club 2


MP3 Sampai Syurga - Faizal Tahir

Sila klik download link di bawah

p/s Adalah diingatkan bahawa mp3 ini adalah bertujuan penilaian sebelum membeli cd ori. Anda dinasihatkan agar mendapatkan yang ori. Sila support industri muzik tanah air
Winking 4
Winking 4


MP3 Tanpa - 6ixthSense

Downloand MP3 lagu Tanpa - 6ixthSense


MP3 Ayat-ayat cinta - Rossa

Download MP3 Ayat-ayat cinta - Rossa


MP3 Agnes Monica - Matahariku

Donwload MP3 Agnes Monica - Matahariku


Himpunan Doa dan Wirid

Dapatkan Himpunan Doa dan Wirid secara percuma klik link di bawah

Cebong`s Notez
---- Download for FREE. Green World Blogger Template---- © Template Design by Herro